Pakket 3

De Totale ontzorging

Als je voor dit pakket kiest, heb je geen zorgen en hoef je helemaal niets te doen! Ik kom bij je thuis om goed te luisteren wat je vraag is en wat je hierin van mij nodig hebt. Vervolgens maak ik een transparante offerte waarin staat wat ik allemaal voor jou kan doen.

Dit omvat in ieder geval het maken van een moodboard, ontwerptekeningen en materiaalstaat (kleurenschema, vloerafwerking, wandafwerking en verlichtingsschema) voor jou om te kijken of de oplossing bij je past. Vervolgens omschrijf ik de specificaties en maak ik de werktekeningen, zodat de aannemer en/of stoffeerder direct aan de slag kan. Als je dit wilt, kan ik ook een aannemer voor je zoeken, de onderhandelingen met hem doen en de uitvoering ervan begeleiden. Het eventueel daadwerkelijk uitzoeken van bijvoorbeeld meubilair, lampen en gordijnen, kan ik je ook uit handen nemen.

Om je een beeld te geven wat voor type opdrachten onder Pakket 3 vallen:

  • Inrichting van een complete woning zodat alle ruimten op elkaar zijn afgestemd en je huis groter en lichter aan voelt;
  • ontwerp en begeleiding van de verbouwing van je oude boerderij tot een lichte en warme leefomgeving.

Omdat het bij dit pakket om de wat complexere opdrachten gaat, die per situatie een verschillende tijdsinvestering vragen, maak ik een uitgebreide offerte. Op basis daarvan bepaal jij of we verder gaan.

Pakket 3 in het kort:

Eerste gesprek van 1,5 uur bij jou thuis;

transparante offerte: moodboard, ontwerptekeningen en materiaalstaat, als ook specificaties en werktekeningen (van meerdere ruimtes);

indien gewenst: zoeken van, onderhandelen met en begeleiden van de aannemer;

indien gewenst: uitzoeken (en laten leveren) van de inrichting

Programma van eisen, ontwerp en kosten